Charlie Noble – Pistachio RY4 Mix Aroma
Sofistike ve tatlı tütün lezzetlerini sevenler için Charlie Noble – Pistachio RY4 Mix Aroma, hafif tütün notaları, kremsi vanilya, tatlı karamel ve tuzlu fıstığın eşsiz birleşimini sunuyor. Bu özel karışım, RY4 tütününün hafif ve aromatik dokunuşuyla fıstığın kendine özgü lezzetini, vanilya ve karamelin tatlı notalarıyla bir araya getirerek dengeli ve doyurucu bir tat profili oluşturuyor. Farklı ve kompleks tütün aromalarından hoşlananlar için ideal bir seçim.
- Temel Lezzet: Tütün, fıstık, vanilya ve karamel.
- Önerilen Kullanım Oranı: %15
- İdeal Demlenme Süresi: Minimum 1 hafta, optimum lezzet için 2-3 hafta.
Kullanım Talimatları:
Charlie Noble – Pistachio RY4 Mix Aroma’yı karışımlarınızda kullanırken önerilen oran %15’tir.
Hazırladığınız karışımın lezzetinin tam olarak oturması için en az bir hafta, tercihen 2-3 hafta demlenmeye bırakmanız tavsiye edilir. Bu süre zarfında karışımınızı düzenli olarak çalkalayarak aromaların homojen bir şekilde dağılmasını sağlayabilirsiniz.





Ali Arslan –
Demleme sonrası tadı oldukça oturmuştu. Tütün kısmı baskın olsa da, fıstık sonlarda kendini gösteriyor. Ağır olmayan ama karakterli bir aroma.
Tuna Şahin –
Tütün aroması biraz baskın ama fıstık tadı da geliyor.
Tuna K. –
Genellikle meyveli aromaları tercih etsem de bunu denemek istedim. Beklentimin üzerinde bir aroma çıktı. Tütün tadı önde, fıstık onu güzel tamamlıyor.
Can Koç –
Tütün tadı ön planda olduğu için tatlı aromalardan sıkılanlar bu aromayı sevebilir. Fıstık kısmı biraz daha kuvvetli olsaydı tam aradığım tat olurdu. Yine de başarılı.
Tuna K. –
Tütün aroması rahatsız etmiyor, dengeli.
Emre Y. –
Yeni versiyonu yüzünden midir, yoksa damak tadımız mı değişti bilemedim. Biraz hafif kaldı diğer aromaların yanında. Yani New Pistachio 10 puan ise bu aroma 8 puan oldu. Ama her durumda içilebilir ve zevkli bir aroma.
Olcay (doğrulanmış kullanıcı) –
İdare eder
çağlar kaplan (doğrulanmış kullanıcı) –
aradığınız tat bu olabilir.
Hakan –
tütün, vanilya ve fıstık karışık tat geliyor. Güzel kötü bir aroma değil içilir.
Hüseyin D. (doğrulanmış kullanıcı) –
Fıstık tütün karışımı fena değil.
Sema Karakurt (doğrulanmış kullanıcı) –
.